Főoldal » 2022 » Január » 23 » Területfentartási és üzemeltetési költségek 2022
1:38 PM
Területfentartási és üzemeltetési költségek 2022

Tisztelt Címzettek!

Ezt azért írtam, mert vannak fejek ahol félre magyarázások történnek megint tavaink partján.
Vita indító nyilatkozat: Valaki olyan hülyeséget terjeszt, hogy neki most 100 %-al többet kell fizetnie.

Egy kérdés

- mivel nagyot fordult a világ és megszűnőben van egy generáció /1938-1948/, akik kialakították és 2008-ig fenntartották egyesületünket és annak területét. Minden elismerésem és tiszteletem az övék, mert szó nélkül önként tudták mit kel tenni, hogy tavainkon horgászhassanak, pihenhessenek területünkön.

2022.01.01. írunk

Gondolom a jelenben se akar senki ingyen itt tartózkodni, horgászni?

Azon személyek, akik nem akarnak teljes árú jegyet váltani, azok mennyivel kívánnak hozzájárulni ahhoz, hogy a tavon horgászhassanak, illetve a terület fenntartásához.

Éves szinten a közös költség lehetne akár m2-ént 10Ft /ez csak a fűnyírás költsége/ ami 20 hektárra 2.000.000Ft lenne. Ez 100 tagra vetítve 20.000Ft. Csak a fűnyírás. Szemétdíj fejenként 3000Ft./év A vásárolt hal fejenként 52500Ft/év. Sorolhatni lehetne még a többit.

Máris a legolcsóbb területi jegyünk 85000Ft körül van.

Jelen esetben a teljes árú jegy mindent fedez. /megtartani kívánt hal árát, területi költségeket és egyesület működtetési költségeket, hulladékszállítást és útjavítást/

E költségből 25000Ft-ig van lehetőség munka megváltásra. Tavi horgászhelyles tagjaink részére, mert hát csak a magukét szépítik, gondozzák.

Ezt megtiszteltetésnek veszem, vesszük és támogatjuk.

Gondolom senki sem akar itt tartózkodni, horgászni úgy, hogy szomszédjának társának többlet kiadást okozzon, azzal, hogy ő csak a kedvezményes jegyet vásárolná meg, viszont Ő beteg nem tudja ellátni a rábízott feladatot vagy már idős. /Horgászni kijönni és autót vezetni annyi mint itt helytállni a terület fenntartásában./ Tudni illik, mindenki pénzből él.

Elnökségünk ősszel hosszas vita után döntött.

Kialakította a területi jegy árakat, amiben bárki megtalálhatja a maga pénztárcájához szóló területi jegy fajtáját vagy horgászati lehetőségét.

A területfenntartási és üzemeltetési költséget mindenkinek meg kell fizetni, ami jelen esetben 25000Ft és benne van a 70000Ft-os nappali területi jegy árában.

Nem jár rosszabbul senki, mert maga dönthet dolgozik vagy fizet.

Üdv. he elnök

Ők már döntöttek

Ők már döntöttek

Megtekintések száma: 786 | Hozzáadta:: jolah | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0