Információk a honlap használatáról

Honlapunk minden funkciójának használatához regisztráció szükséges. Regisztráció nélkül – Vendég felhasználóként – csak a honlap tartalmának, és a fórum bejegyzéseinek olvasására van mód. Regisztrált Felhasználóként lehetősége van a fórum minden funkciójának használatára, valamint a honlap híreinek értékelésére. Azoknak a híreknek az esetében, amelyeknél engedélyezve van, hozzászólást is fűzhet a hírhez.

A honlapon működő fórum használatára vonatkozó általános információkat ide kattintva olvashatja. a fórum használata előtt kérjük, hogy mindenképpen ismerkedjen meg a Fórumszabályzattal.

A regisztráció módja:

A honlapon történő regisztrációra több mód van. Ha rendelkezik Facebook, Google, vagy Twitter profillal, akkor a regisztrációnál az ennek megfelelő ikonra kattintva végezheti el a legegyszerűbben a regisztrációt. csak hozzá kell járulnia az adott profilról az adatok átadásához, és a regisztrációja már készen is van.

Ha nem rendelkezik a fentiek közül egy közösségi portálon sem regisztrációval, uCoz azonosító (uID) készítésével regisztrálhat a honlapra. a regisztrációs űrlap kitöltése után e-mail üzenetet kap, amely segítségével érvényesítheti regisztrációját, és Felhasználóként beléphet honlapunkra, és használhatja annak minden funkcióját.